Neem contact op!

Gebruik het contactformulier hiernaast

Directeur
Barbara van Waardhuizen
 

Projectleider Track the Talent Amsterdam/projectmanager franchise:
Marieke Andriesse
 

Financiën:
Geneviève Loriaux
 

Herengracht 218
1016 BT Amsterdam
Nederland

Track the Talent

TTT Haarlemmermeer

TRACK THE TALENT HAARLEMMERMEER   

Maatschappelijk verantwoord ondernemen gecombineerd met een ontdekkingstocht naar talent en passie; Track the Talent Haarlemmermeer doet dit!

Het programma in Hoofddorp wordt uitgevoerd door MeerWaarde Welzijn en financieel mogelijk gemaakt door onze sponsoren en de gemeente Haarlemmermeer. Ook zijn we bedrijven die ons in ‘natura’ sponsoren erg dankbaar. Zij zorgen ervoor dat de bedrijfsbezoeken een invulling krijgen en de jongeren op zoek kunnen gaan naar hun talenten en passies.

Het trainingsprogramma van Track the Talent in Hoofddorp duurt 12 weken waarbij de jongeren wekelijks op bedrijfsbezoek gaan. De helft van de bedrijfsbezoeken zijn inhoudelijke trainingen, gegeven door professionals uit het bedrijfsleven. Zo is ING bijvoorbeeld de vaste partner voor de sollicitatietraining en geeft Rabobank een training over ondernemerschap en presenteren.

De andere helft van de bedrijfsbezoeken zijn praktijkgerichte bezoeken waarbij de jongeren hun handen uit de mouwen mogen steken, een rondleiding krijgen, zien wat de beroepsmogelijkheden zijn en horen wat ervoor nodig is om er te kunnen werken.

De sociaal werkers van MeerWaarde begeleiden het project en zorgen dat er een vast aanspreekpunt is, ook als het traject is afgelopen en er nog vragen zijn of ondersteuning nodig is.

De deelnemende bedrijven tot zover zijn: Bouwmaat, Spaarne Gasthuis, Brandweer Kennermerland, Hema, V&D, Implacement Projecten, Amstelring, Poppodium Duycker, Insomnia-Global, Back to Balance, Kickbox Centrum Leiden, ING, Young Capital, Rabobank, Claus Partycentrum, Stichting Dierenopvang Haarlemmermeer, Sportservice Haarlemmermeer, Crowne Plaza Hotel en Drukkerij Groen,

Ondanks een geweldig pakket aan deelnemende bedrijven, is Track the Talent altijd op zoek naar meer interessante partnerbedrijven. Geïnteresseerde bedrijven kunnen contact opnemen met Ilonka Klopper via tel. 06-40238808 of e-mail ilonka@trackthetalent.nl

Ben je tussen de 16 en 23 jaar? Wil je weten wat jouw talenten zijn? Wil je aan jouw toekomst werken? En ben je gemotiveerd om 12 weken lang op tijd aanwezig te zijn en op een unieke manier aan je toekomst te werken? Neem dan contact op met Rachelle Paalvast 06 – 24139845.

 

 

 

Vrienden

Komt hier binnenkort het logo van jouw bedrijf te staan? Kijk op Partnermodel voor meer informatie.

 

Sponsors

Dit project is mede mogelijk gemaakt met financiële steun van:

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd om ons project uit te voeren en ook als lokale makelaar van Track the Talent te starten, neem dan contact op met Barbara van Waardhuizen