Neem contact op!

Gebruik het contactformulier hiernaast

Directeur
Barbara van Waardhuizen
 

Projectleider Track the Talent Amsterdam/projectmanager franchise:
Marieke Andriesse
 

Financiën:
Geneviève Loriaux
 

Herengracht 218
1016 BT Amsterdam
Nederland

Track the Talent

bedrijven_2.jpg

Workshop geven

Workshop geven

Indien u met uw bedrijf actief wilt participeren aan ons project dan kan dat door middel van het ontvangen van groepen jongeren bij u op locatie. Het programma van de jongeren bestaat voor de helft uit praktische bedrijfsbezoeken en voor de andere helft uit inhoudelijke trainingen (workshops). Deze inhoudelijke trainingen hebben met name betrekking op de persoonlijke ontwikkeling van de jongeren op het gebied van orientatie op de arbeidsmarkt, communiceren en solliciteren.

Een voorbeeld van het huidige inhoudelijke programma in Amsterdam vindt u hier onder:

tabel_TTT.png

U kunt met uw bedrijf een van deze onderwerpen in uw workshop gebruiken, maar als u zelf een goed idee heeft staan wij daar uiteraard voor open! Voor de bestaande onderwerpen hebben wij voorbeelden van workshops.

De workshops hebben altijd een interactief karakter en zijn aangepast op de doelgroep en hun concentratiespanne. Wij denken graag met u mee over een gepaste vorm voor uw workshop. De input van uw kant is een gemotiveerd en enthousiast team van collega's die naast de twee uur durende workshop per groep ook tijd kan maken voor een aantal uur voorbereiding. Verder vragen wij van elk bedrijf of er voor avondeten gezorgd kan worden wanneer de workshop in de avonduren valt. 

Aanmelden

Wilt u met uw bedrijf participeren aan Track the Talent? Of wilt u eerst wat meer informatie? Brainstormen over de mogelijkheden?

Neem dan graag contact op met een van onze medewerkers!
module_foto.jpg