Neem contact op!

Gebruik het contactformulier hiernaast

Directeur
Barbara van Waardhuizen
 

Projectleider Track the Talent Amsterdam/projectmanager franchise:
Marieke Andriesse
 

Financiën:
Geneviève Loriaux
 

Herengracht 218
1016 BT Amsterdam
Nederland

Track the Talent

jongeren_2.jpg

Het Programma

Het Programma

Het trainingsprogramma van Track the Talent duurt circa 12 weken waarbij de jongeren wekelijks op bedrijfsbezoek gaan. De helft van de bedrijfsbezoeken zijn inhoudelijke trainingen gericht op beroepsoriëntatie, communicatie en solliciteren gegeven door professionals uit het bedrijfsleven. 

Hieronder een overzicht van de rode draad van de inhoudelijke trainingen zoals die op het moment in Amsterdam worden aangeboden:

tabel_TTT.png

De andere helft van de bedrijfsbezoeken zijn praktijkgerichte trainingen bij organisaties waar de jongeren hun handen uit de mouwen mogen steken en/of een rondleiding krijgen. De participerende organisaties (en sectoren) in Amsterdam zijn o.a: NH Hoteles (horeca), Amsta (zorg), NedTrain (techniek), Amsterdam Arena/Randstad (evenementen), Rosa Security (beveiliging).

Een workshop of bedrijfsbezoek duurt gemiddeld 2 uur.

Planning

De frequentie van de Track the Talent trajecten en aantallen groepen verschillen per stad. Gemiddeld vinden er per jaar 2 trajecten per stad plaats en is er meestal ruimte voor maximaal 6 groepen per traject. De scholen en jongerencentra kiezen voor de gewenste dag en het tijdstip (meestal ’s middags) waarop hun groep(en) wekelijks op bedrijfsbezoek gaan.

Aanmelden

Aanmelden voor deelname met een groep jongeren kan per stad bij de betreffende makelaar. Zie de pagina 'uitvoer landelijk' voor de links naar de uitvoerders van Track the Talent in diverse steden.

Bent u er van overtuigd dat Track the Talent het ook goed zou doen in uw stad, neem dan contact op met Stichting Track the Talent. Wij gaan dan ons uiterste best doen om dit voor uw stad te realiseren!
1472772_540994965987514_8006559_n.jpg