Neem contact op!

Gebruik het contactformulier hiernaast

Directeur
Barbara van Waardhuizen
 

Projectleider Track the Talent Amsterdam/projectmanager franchise:
Marieke Andriesse
 

Financiën:
Geneviève Loriaux
 

Herengracht 218
1016 BT Amsterdam
Nederland

Track the Talent

jongeren_1.jpg

Wat heeft TTT te bieden?

Wat heeft TTT te bieden?

Stichting Track the Talent biedt groepen jongeren de mogelijkheid een programma van circa 12 weken te volgen waarin zij wekelijks getraind worden in het vergroten van hun persoonlijke en sociale competenties en het ontwikkelen van hun kansen op de arbeidsmarkt.

Track the Talent is in 2006 in Amsterdam gestart en is uitgegroeid tot een groot succes. Afgelopen zes jaar hebben ruim 500 jongeren Track the Talent in Amsterdam met goed gevolg doorlopen. In zowel Alkmaar als Haarlem hebben ook al meer dan 200 jongeren het project met goed gevolg doorlopen.Track the Talent opereert ook in Utrecht en Amersfoort en start na de zomer ook in Den Haag! Daarnaast wordt het project verder landelijk uitgerold via een franchise formule.

Doelgroep

De doelgroep van Track the Talent is praktijkschool/VMBO jongeren in de leeftijd van 15-25 jaar. Track the Talent is er voor jongeren die nog geen keuze hebben kunnen maken over hun vervolg studie of werk en jongeren die talentvol zijn maar geringe kansen op de arbeidsmarkt hebben.

Doelstellingen

Track the Talent brengt praktijkschool/VMBO jongeren in contact met het bedrijfsleven. De doelen zijn:

  • Jongeren in staat te stellen hun competenties te ontwikkelen om op een effectieve manier te solliciteren na hun opleiding(en);
  • Jongeren hun beroepsoriëntatie en netwerk te laten vergroten;
  • Jongeren het belang aan te tonen om minimaal een startkwalificatie te behalen en vsv voorkomen;
  • Bedrijven in contact te brengen met deze groep potentiële werknemers en het creëren van arbeidsplekken voor hen.

Aanmelden

Aanmelden voor deelname met een groep jongeren kan per stad bij de betreffende makelaar. Zie de pagina 'steden' voor de links naar de uitvoerders van Track the Talent in diverse steden.

Bent u er van overtuigd dat Track the Talent het ook goed zou doen in uw stad, neem dan contact op met Stichting Track the Talent. Wij gaan dan ons uiterste best doen om dit voor uw stad te realiseren!
IMG_3987.jpg
TTTstart_mirror.jpg