Neem contact op!

Gebruik het contactformulier hiernaast

Directeur
Barbara van Waardhuizen
 

Projectleider Track the Talent Amsterdam/projectmanager franchise:
Marieke Andriesse
 

Financiën:
Geneviève Loriaux
 

Herengracht 218
1016 BT Amsterdam
Nederland

Track the Talent

amsterdam.jpg

TTT Amsterdam

Track the Talent Amsterdam afsluiting najaar 2015 - doubletree by hilton18 december 2015

Afgelopen vrijdag vond alweer de 18e certificaatuitreiking plaats van Track the Talent. Deze editie waren wij welkom bij onze nieuwe partner Doubletree by Hilton. Dit najaar volgden zes groepen van in totaal 76 jongeren een traject bij Track the Talent. Er werden in totaal 64 trainingen gevolg bij 23 verschillende bedrijven. Tijdens deze feestelijke avond werd de prestatie van de jongeren gevierd en op een mooie toekomst geproost en gegeten. Met ruim 90 aanwezigen was het weer een ouderwets drukbezochte uitreiking met aanwezigen van bedrijven als Blokker, V&D, Delta Lloyd, Cre8, ING, Boer&Croon en IBM. 

De deelnemers waren dit najaar afkomstig van Praktijkcollege de Atlant, Dynamo, Combiwel en ROCTOP. 70 jongeren ontvingen hun certificaat, daarnaast overhandigden zij tijdens de uitreiking de mooiste foto’s die zij zelf hadden gemaakt van de bedrijfsbezoeken. Er werd gezongen en mooi gesproken door de jongeren, bedrijven en zelfs een moeder die aangaf hoe zij de impact had gezien bij haar deelnemende dochter de afgelopen maanden.

Buiten eerder genoemde bedrijven bedanken wij graag ook alle andere bedrijven die hebben meegewerkt aan dit traject. Ook dit najaar was de inzet van deze bedrijven die vrijwillig de jongeren ontvangen en een kijkje in de keuken geven weer geweldig. Dit waren: NH Hotels, Kesbeke, Klimhal Amsterdam, Paradiso, Het Scheepvaartmuseum, Muziekgebouw aan ’t IJ, Ombra della Terra, Zwartjes, Amsta, Amsterdam Arena, Partners in Sport, Fietsenmaker Tip Noord, Pia v/d Berg (en gemeente A’dam), Nieuwkoop Europe, Rosa Security en natuurlijk Doubletree by Hilton met zowel hun bijdrage het traject als het hosten van de uitreiking!          

Ook gaat veel dank uit naar Stadsdeel Zuid (Amsterdam), de Janivo Stichtingen Fundatie van den Santheuvel, Sobbe voor het financieel mogelijk maken van Track the Talent Amsterdam.

Voor nu mooie feestdagen gewenst en wij zijn weer terug in 2016!

 

 

 

Contactpersoon:

marieke@trackthetalent.nl

Op het moment mogen de jongeren in Amsterdam onder andere op bezoek bij onderstaande bedrijven, maar we zijn altijd op zoek naar meer interessante vrienden! We hebben bijvoorbeeld op het moment nog geen winkels/warenhuizen of autowerkplaatsen in ons programma-aanbod.

Aanmelden
Aanmelden als groep in Amsterdam kan via Marieke Andriesse. Let op: Aanmelden kan alleen als groep via een school of jongerencentrum en helaas niet alleen. Als je graag mee wilt doen en het kan niet via school, kijk dan of er een jongerencentrum in jouw buurt is dat wel mee doet.

Sponsors

Stichting Track the Talent is  de volgende sponsors zeer dankbaar voor hun ondersteuning aan Track the Talent Amsterdam:


Vrienden