Neem contact op!

Gebruik het contactformulier hiernaast

Directeur
Barbara van Waardhuizen
 

Projectleider Track the Talent Amsterdam/projectmanager franchise:
Marieke Andriesse
 

Financiën:
Geneviève Loriaux
 

Herengracht 218
1016 BT Amsterdam
Nederland

Track the Talent

jongeren_3.jpg

Organisatie

Organisatie

De projectleider van Track the Talent zorgt voor de overkoepelende organisatie van de bedrijfsbezoeken en de certificaatuitreiking en is het aanspreekpunt voor de jongeren, de begeleiders en de bedrijven in de stad van uitvoer. De participerende bedrijven verzorgen de trainingen en zetten hierbij hun professionals en expertise in. Daarnaast verzorgen zij ook een hapje eten bij elk bedrijfsbezoek.

De scholen en jongerencentra nemen de selectie van maximaal 12 jongeren per groep op zich en zorgen voor de begeleiding – minimaal één docent of jongerenbegeleider per groep. Dit houdt in: de jongeren begeleiden naar en van het bedrijf, goed gedrag handhaven tijdens workshop of praktisch bezoek. Halverwege het traject is er de mogelijkheid om Track the Talent te evalueren. Deze interne evaluatiebijeenkomst wordt  door de school of het jongerencentrum naar eigen wens ingevuld en kan gebruikt worden om met de jongeren te bespreken in hoeverre zij al beter in beeld hebben wat ze na hun studie willen doen qua vervolgopleiding of werk.

Aanmelden

Aanmelden voor deelname met een groep jongeren kan per stad bij de betreffende makelaar. Klik op de "steden" button voor de links naar de uitvoerders van Track the Talent in diverse steden.

Bent u er van overtuigd dat Track the Talent het ook goed zou doen in uw stad, neem dan contact op met Stichting Track the Talent. Wij gaan dan ons uiterste best doen om dit voor uw stad te realiseren!