Neem contact op!

Gebruik het contactformulier hiernaast

Directeur
Barbara van Waardhuizen
 

Projectleider Track the Talent Amsterdam/projectmanager franchise:
Marieke Andriesse
 

Financiën:
Geneviève Loriaux
 

Herengracht 218
1016 BT Amsterdam
Nederland

Track the Talent

Nieuws

Certificaatuitreiking TTT Den Haag 2/12/2014

Viève Lo

Op dinsdag 2 december werden de certificaten aan de eerste groep leerlingen die aan Track the Talent Den Haag hebben deelgenomen, uitgereikt.

Zij kregen dit uit handen van mw. Ilma Merx, directeur Onderwijsbeleid van de Gemeente Den Haag. Zij benadrukte hoe belangrijk de Gemeente het vindt dat iedere leerling de kans krijgt om een goede beroepskeuze te maken. Dit kan mede door de bedrijfsbezoeken. De leerlingen van het Diamant College, College St. Paul en Stanislas College sloten in een informeel samenzijn met de partner bedrijven het project af. De uitreiking vond plaats bij één van de enthousiaste partners: NH Hotel Atlantic Kijkduin. De eerste pilot voor Track the Talent is hiermee afgerond in Den Haag. In april starten we met 3 nieuwe groepen. Wij zoeken nog steeds bedrijven die een groep leerlingen wil ontvangen en hen een praktische workshop wil aanbieden. Er zijn veel mogelijkheden, mail mw. Fatos Ipek-Demir via f.ipek@pepdenhaag.nl of bel 070-3024447.