Neem contact op!

Gebruik het contactformulier hiernaast

Directeur
Barbara van Waardhuizen
 

Projectleider Track the Talent Amsterdam/projectmanager franchise:
Marieke Andriesse
 

Financiën:
Geneviève Loriaux
 

Herengracht 218
1016 BT Amsterdam
Nederland

Track the Talent

Nieuws

Certificaatuitreiking TTT Amsterdam 4/2/2015 @KIT!

Viève Lo

Fotograaf: Marieke Wijntjes

Afsluiting najaarstraject 2014 van Track the Talent Amsterdam

Op woensdagavond 4 februari 2015 was de Marmeren Hal in het Koninklijk Instituut voor de Tropen weer even van Track the Talent. Daar ontvingen 64 (v)mbo jongeren na drie maanden wekelijks bedrijven bezoeken hun certificaat. Twaalf weken lang gingen zij iedere week op bezoek bij een bedrijf waar zij van alles leerden over de arbeidsmarkt, solliciteren en jezelf presenteren. Bij alle bedrijven kregen zij training en/of een kijkje achter de schermen. Zij leerden bij BoerCroon over lastige begrippen zoals primaire arbeidsvoorwaarden, bij  IBM over de wereld van de ICT en programmeren en bij Delta Lloyd werd behandeld hoe je zorgt dat je geen schulden maakt. Ook werden de handen uit de mouwen gestoken bij o.a. NH Hotels, V&D, Kesbeke, Albert Heijn en het Scheepvaartmuseum.

Tijdens deze certificaatuitreiking kon iedereen bij een professionele fotograaf zijn/haar portret laten nemen voor bijvoorbeeld hun LinkedIn profielfoto. De presentatie van de uitreiking was in handen van One’sy Muller van FunX radio. Zij vroeg de deelnemers en trainers het hemd van het lijf over hun ervaringen, deze waren voornamelijk heel enthousiast. De deelnemers van Younited en Streetcornerwork hadden zelfs een speech voorbereid waarin zij beschreven wat zij hebben geleerd en hoe zij zich ontwikkeld hebben tijdens het traject.

Stichting Track the Talent bedankt graag alle deelnemende bedrijven, namelijk; BoerCroon, Klimhal Amsterdam, Paradiso, ING, NH Hotels, Rosa Security, Amsta, Albert Heijn, Kesbeke, Ombra della Terra, V&D, Het Scheepvaartmuseum, Zwartjes, Het Anne Frankhuis, Delta Lloyd, IBM, Muziekgebouw aan ’t IJ, Alliander, Stichting F6, het Concertgebouw, Tommy Hilfiger en Biolicious.

Daarnaast bedanken wij Stadsdeel Zuid, Stadsdeel Oost, het Skanfonds en Fundatie van den Santheuvel, Sobbe voor hun ondersteuning van het Amsterdamse traject en het Amsterdam Tropen Hotel voor het beschikbaar stellen van de prachtige locatie!