Neem contact op!

Gebruik het contactformulier hiernaast

Directeur
Barbara van Waardhuizen
 

Projectleider Track the Talent Amsterdam/projectmanager franchise:
Marieke Andriesse
 

Financiën:
Geneviève Loriaux
 

Herengracht 218
1016 BT Amsterdam
Nederland

Track the Talent

Quotes

Warner Dijkhuizen, IBM

Quinten de Haas

Track the Talent is bijzonder door de kleine groepen en het persoonlijke contact: de cursisten krijgen een unieke kans om toonaangevende bedrijven van binnen te bekijken en in kleine groepjes met de medewerkers te praten. De professionals van de bedrijven maken kennis met heel verschillende leergierige mensen, beiden stappen uit hun comfortzone, maken kennis met een nieuwe omgeving en dan kan het leren echt beginnen.
— Warner Dijkhuizen, Corporate Citizenship & Corporate Affairs Manager IBM