Neem contact op!

Gebruik het contactformulier hiernaast

Directeur
Barbara van Waardhuizen
 

Projectleider Track the Talent Amsterdam/projectmanager franchise:
Marieke Andriesse
 

Financiën:
Geneviève Loriaux
 

Herengracht 218
1016 BT Amsterdam
Nederland

Track the Talent

Nieuws

TTT Hilversum & Hoofddorp aan boord!

Viève Lo

We zijn zeer verheugd om bekend te maken dat TTT ook in Hilversum en Hoofddorp uitgevoerd gaat worden! Esther Franssen (foto links) gaat aan de slag als projectleider TTT Hilversum en Ilonka du Clou (foto rechts) als projectleider TTT Hoofddorp. Beide dames zijn enthousiast gestart met de voorbereidingen voor de uitvoer van een pilot editie in hun stad.

We houden jullie op de hoogte van de vorderingen en ontwikkelingen in beide steden via onze website en social media. Ben je als bedrijf geïnteresseerd om deel te nemen aan het project in één van de twee steden en te zorgen dat er na de pilot een stevig netwerk is om te continueren en uit te breiden? Neem dan graag contact met ons op! Zie ook onze pagina partnermodellen.

We wensen Esther & Ilonka heel veel succes en plezier!!

 

De pilot edities worden mede mogelijk gemaakt door: