Neem contact op!

Gebruik het contactformulier hiernaast

Directeur
Barbara van Waardhuizen
 

Projectleider Track the Talent Amsterdam/projectmanager franchise:
Marieke Andriesse
 

Financiën:
Geneviève Loriaux
 

Herengracht 218
1016 BT Amsterdam
Nederland

Track the Talent

Nieuws

Certificaatuitreiking Amsterdam 16/12/13

Quinten de Haas

Op maandag 16 december vond de feestelijke certificaatuitreiking van Track the Talent plaats bij het Koninklijk Instituut van de Tropen in Amsterdam. 67 jongeren hebben hun certificaat ontvangen voor het succesvol volbrengen van het jongerenprogramma Track the Talent. Tijdens het afgelopen najaarstraject zijn ze getraind zijn door professionals uit het bedrijfsleven om zich voor te bereiden op de arbeidsmarkt.

Actrice Jetty Mathurin hield de jongeren als TAANTE een spiegel voor en liet met haar metamorfose zien dat je zelf invloed hebt op hoe je over komt bij anderen. Tijdens het drie gangen diner verzorgd door NH Tropen kregen de jongeren hun certificaat uitgereikt uit handen van de trainers van de bedrijven – FunX, Delta Lloyd, Google, Rabobank, Ombra della Terra, Zwartjes, Het Scheepvaartmuseum en Rosa Security. Daarnaast werden de aanwezigen getrakteerd op verschillende optredens. Zo werden de 100 aanwezigen getrakteerd op een rap act van jongensgroep van Streetcornerwork uit Stadsdeel Zuid en werd er een dankwoord gezegd vanuit Praktijkcollege De Atlant.

Tijdens het najaarstraject van Track the Talent hebben de jongeren hun kansen op de arbeidsmarkt vergroot door zich te oriënteren op verschillende beroepen, door hun eigen talenten te ontdekken en door vaardigheden zoals solliciteren, presenteren en communiceren op te doen. Google verzorgde de Brainstorm ‘Vind je X’ waarbij er geleerd werd hoe je al brainstormend tot oplossingen voor problemen kan komen. Verder potten ze augurken in bij Kesbeke en leerden ze over werken in de haven bij Waterland Terminal en in het Scheepvaartmuseum. De werknemerskwaliteiten kwamen aan bod bij de training van Ombra della Terra. Andere participerende organisaties aan Track the Talent dit najaar waren Amsta, Albert Heijn, Amsterdam Arena, Boer&Croon, Earth Water, Fun Forest, FunX IBM, ING, NH Hoteles, Rabobank, Randstad, Rosa Security, Tourist Run Amsterdam, CompaNanny, Zwartjes MAS Dienstverlening, Qelp, Fifteen, Amsterdam Boats en Delta Lloyd.

Track the Talent wordt financieel mogelijk gemaakt door Stadsdeel Zuid, Stadsdeel Oost, Skanfonds, VSB Fonds, Maagdenhuis, Fundatie Van den Santheuvel, Sobbe en de Rabobank Foundation.

Track the Talent wenst alle jongeren, begeleiders, bedrijven en sponsors een succesvol 2014 toe!