Neem contact op!

Gebruik het contactformulier hiernaast

Directeur
Barbara van Waardhuizen
 

Projectleider Track the Talent Amsterdam/projectmanager franchise:
Marieke Andriesse
 

Financiën:
Geneviève Loriaux
 

Herengracht 218
1016 BT Amsterdam
Nederland

Track the Talent

Nieuws

Tornak groep te Utrecht

Quinten de Haas

We zijn lang het bedrijf Tornak geweest. Ik vond het een leuke workshop waarbij je veel moest samenwerken. We moesten ons hoofd via een schaduw op een papier tekenen en daarbij onze eigen kwaliteiten opschrijven. Daarna moesten we die voor de groep vertellen. Daarna moesten we in 2 groepen binnen een bepaalde tijd een hoge toren maken met stokjes en spekjes. Hierbij merkten we dat onze kwaliteiten terug kwamen en kwamen we er achter of we het samenwerken leuk vonden ja of nee.