Neem contact op!

Gebruik het contactformulier hiernaast

Directeur
Barbara van Waardhuizen
 

Projectleider Track the Talent Amsterdam/projectmanager franchise:
Marieke Andriesse
 

Financiën:
Geneviève Loriaux
 

Herengracht 218
1016 BT Amsterdam
Nederland

Track the Talent

Nieuws

GVU vervoersbedrijf Utrecht

Quinten de Haas

Luuk Blom achter het stuur

18 oktober 2013 verzorgde GVU vervoersbedrijf Utrecht de eerste workshop voor het schooljaar 2013-2014 voor onze leerlingen van het Heroriëntatie Programma. 
Net als het voorgaande jaar was het ook deze keer een zeer inspirerende bijeenkomst verzorgd door zeer betrokken medewerkers. De leerlingen werden verrast met een ritje in de bus. Niet als bijrijder, nee  zelf achter het stuur… Een geweldige ervaring. Uitspraken als :cool, vet, ik ben de geweldigste chauffeur van Utrecht geven weer hoe leuk ze het vonden.
 
Een van de deelnemende leerlingen schreef het volgende over de workshop :
“Ik vond het erg leuk bij het GVU. Ik heb veel geleerd over het bedrijf en ben er achter gekomen dat het meer dan een busmaatschappij is. Ik heb in een bus gereden en vond dat echt leuk. Later zou ik geen buschauffeur worden omdat het mij saai en eentonig lijkt. Ik vond het mooi dat we alles hebben gezien en ook de werkplaats. Ik vond het ook leuk dat de buschauffeur waar ik mee heb gereden ons naar het centraal station bracht.“
 

Vorig jaar heeft een van onze studenten twee dagen het vak “geleerd “van monteur van de bus  op de werkplaats . Ook dit was voor deze student een geweldige mooie eerste kennismaking met het werk op een werkplaats voor bussen.