Neem contact op!

Gebruik het contactformulier hiernaast

Directeur
Barbara van Waardhuizen
 

Projectleider Track the Talent Amsterdam/projectmanager franchise:
Marieke Andriesse
 

Financiën:
Geneviève Loriaux
 

Herengracht 218
1016 BT Amsterdam
Nederland

Track the Talent

Nieuws

Mirjam Sterk te gast bij certificaatuitreiking TTT Amsterdam

Viève Lo

Mirjam Sterk reikt certificaten aan (V)MBO-leerlingen uit

“Het is belangrijk dat jongeren zich oriënteren op hun toekomst. Dat zij al vroeg nadenken over wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Investeren in een goede studiekeuze nu, vergroot de kansen van jongeren op werk in de toekomst”, aldus Mirjam Sterk


Amsterdam

Dit voorjaar hebben 75 (v)mbo-jongeren in Amsterdam deel genomen aan Track the Talent om zich te oriënteren op de arbeidsmarkt. Ze hebben in 12 weken gezien hoe het er in het bedrijfsleven aan toe gaat, geleerd hoe je je eigen talenten in kan zetten om een goede werknemer te worden en om de juiste studiekeuze te maken.

Zo werd er een garnalencocktail bereid in de keuken van NH Hotels, werden er potjes zure bommen gevuld bij Kesbeke, werd er een schip gelost bij Waterland Terminal, leerden ze omgaan met geld bij Delta Lloyd en werd er een radioprogramma gemaakt bij FunX radio. Hiernaast werden ze nog getraind in basis competenties zoals solliciteren, communiceren en presenteren bij ING, BoerCroon en IBM. Verder waren er  bezoeken aan Amsta, AH, Rosa Security, Zwartjes, Het Scheepvaartmuseum, Ombra della Terra en het  Anne Frankhuis.

Alle deelnemers ontvangen hun welverdiende certificaat tijdens de feestelijke uitreiking in het Tropenmuseum (NH Tropen) op woensdag 25 juni as van 17.00 – 20.00 uur.

De presentatie is in handen van radio DJ One’sy Muller van FunX Radio.

Mirjam Sterk, ambassadeur Aanpak Jeugdwerkeloosheid komt de jongeren deze avond persoonlijk feliciteren.

KIT Amsterdam 2013