Neem contact op!

Gebruik het contactformulier hiernaast

Directeur
Barbara van Waardhuizen
 

Projectleider Track the Talent Amsterdam/projectmanager franchise:
Marieke Andriesse
 

Financiën:
Geneviève Loriaux
 

Herengracht 218
1016 BT Amsterdam
Nederland

Track the Talent

Nieuws

Certificaten voor deelnemers Hoofddorp: een geslaagde pilot editie

Viève Lo

De eerste groep deelnemers in Haarlemmermeer heeft een certificaat binnen!

Wat zijn we trots op de deelnemers die in Hoofddorp hun certificaat hebben ontvangen! Niet alleen heeft een groot aantal deelnemers een baan gevonden, ook zijn de deelnemers zichtbaar gegroeid op sociaal-emotioneel gebied.

De pilot van Track the Talent zou nooit zo’n succes geweest zijn zonder de samenwerking met de participerende bedrijven. Alle betrokkenen hebben de inzet en tijd van de participanten enorm gewaardeerd. Het gevoel van welkom zijn was enorm. Onze dank aan de bedrijven is dan ook groot!

Maar de grote kracht van de pilot in Hoofddorp is ook voor een groot deel toe te wijzen aan de samenwerking tussen MeerWaarde en Track the Talent. De samensmelting van de praktische verkenning van het bedrijfsleven en zoektocht naar eigen kunnen met de intensieve en betrokken begeleiding van de jongerenwerkers van MeerWaarde heeft zijn vruchten afgeworpen. De jongeren voelden zich veilig in de groep en konden er met hun verhalen terecht. Ze voelden zich gehoord en gezien en bovenal durfden zij zich te laten zien.

Wij zijn dan ook ontzettend blij dat Stichting MeerWaarde het project omarmt en er een vervolg van Track the Talent in Haarlemmermeer zal plaatsvinden.