Neem contact op!

Gebruik het contactformulier hiernaast

Directeur
Barbara van Waardhuizen
 

Projectleider Track the Talent Amsterdam/projectmanager franchise:
Marieke Andriesse
 

Financiën:
Geneviève Loriaux
 

Herengracht 218
1016 BT Amsterdam
Nederland

Track the Talent

Nieuws

Op naar een fijne zomer, met een TTT certificaat op zak!

Viève Lo

Vier succesvolle projectafsluitingen, op naar een fijne zomer!

Naast de mooie afsluiting van de piloteditie in Hoofddorp, hebben de afgelopen weken ook de deelnemers uit Hilversum, Amsterdam en Den Haag het project goed afgesloten. In alle steden namen de gemotiveerde deelnemers hun certificaten in ontvangst.

Haarlemmermeer, Hilversum en Amsterdam zijn verzekerd van een vervolg. In Den Haag zijn alle bedrijven en de Esloo onderwijsgroep erg enthousiast en willen graag door, maar het ontbreekt nog aan voldoende subsidie/sponsoring. Onze dank is groot voor de tip die leidt tot een top sponsor of maatschappelijk partner die zorg kan dragen voor vervolgedities in Den Haag!

Daarnaast danken wij weer alle deelnemende partijen: de scholen, de welzijnsinstellingen, de bedrijven, vrijwilligers en onze sponsors die de afgelopen edities mogelijk hebben gemaakt, geweldig! Op de pagina's van elke stad lees je meer over de certificaatuitreiking aldaar.

Rest ons nog iedereen een hele mooie zomer te wensen!!

Den Haag

Haarlemmermeer

Hilversum

Amsterdam