Neem contact op!

Gebruik het contactformulier hiernaast

Directeur
Barbara van Waardhuizen
 

Projectleider Track the Talent Amsterdam/projectmanager franchise:
Marieke Andriesse
 

Financiën:
Geneviève Loriaux
 

Herengracht 218
1016 BT Amsterdam
Nederland

Track the Talent

Nieuws

Track the Talent Amsterdam - Certificaatuitreiking najaar 2017

Viève Lo

Vlak voor de kerstvakantie vond op dinsdagavond 19 december 2017 voor de 22e keer de certificaatuitreiking plaats, dit keer in het Westcord Art hotel.

Vier groepen (55 leerlingen) ontvingen hun welverdiende certificaat tijdens een gezellig etentje; eerder deze maand werden de certificaten uitgedeeld aan twee andere groepen (27 leerlingen).

De groepen hebben de afgelopen maanden allen wekelijks diverse bedrijven bezocht. Ze kregen daar trainingen van de professionals van de bedrijven zelf en konden met eigen ogen zien hoe het er daar in de praktijk aan toe gaat. De gelukkigen die mee mochten doen met Track the Talent waren dit najaar leerlingen van ROCTOP, het Orion College, Praktijkschool de Dreef en Combiwel jongerenwerk.

Ook in ons jubileumjaar hebben we weer een beroep kunnen doen op onze trouwe bedrijven partners. Gelukkig blijven nieuwe samenwerkingspartners zich ook aanmelden waardoor we nog meer programma’s op maat kunnen maken. Zeker voor de leerlingen van de praktijkgroepen is het fijn dat we steeds meer bedrijven erbij krijgen waarbij de leerlingen de handen uit de mouwen kunnen steken en waar zij ook eventueel aan de slag kunnen!

Veel dank zijn wij afgelopen seizoen verschuldigd aan NH Hotels, IBM, ING, Cre8, de Politie, Boer&Croon, Doubletree by Hilton, Randstad, Muziekgebouw aan ‘t IJ, Professional Rebel, Roetz Bikes, Het Scheepvaartmuseum, Delta Lloyd, HANOS, Klimmuur Amsterdam, Kesbeke Fijne Tafelzuren, KARWEI, Sodexo KLM en natuurlijk het Westcord Art Hotel.

Naast de enorme inzet van bovenstaande bedrijven danken wij Stadsdeel Noord en Stadsdeel Zuid van de gemeente Amsterdam en de Fundatie van den Santheuvel, Sobbe voor hun financiële bijdragen.