Neem contact op!

Gebruik het contactformulier hiernaast

Directeur
Barbara van Waardhuizen
 

Projectleider Track the Talent Amsterdam/projectmanager franchise:
Marieke Andriesse
 

Financiën:
Geneviève Loriaux
 

Herengracht 218
1016 BT Amsterdam
Nederland

Track the Talent

Nieuws

Nieuws Track the Talent najaar 2015

Viève Lo

Afgelopen najaar is gebleken dat zowel de pilot in Hilversum als Hoofddorp goed en positief is verlopen! Beide steden zijn dit jaar dan ook doorgestart; Hoofddorp onder de bestaande stichting Meerwaarde (http://www.meerwaarde.nl/activiteitenaanbod/jeugd#toc2) en Hilversum onder de nieuwe stichting Take your Chance. Daarnaast is ook een derde pilot succesvol van start gegaan in de Bollenstreek.

TTT Hilversum

TTT Hilversum

 Amsterdam heeft dit najaar weer zes groepen op weg kunnen helpen naar een succesvolle toekomst. De feestelijke certificaatuitreiking heeft op  18 december plaatsgevonden bij onze nieuwe maatschappelijk partner “Doubletree by Hilton”.

Verder zijn we in november met een pilot project gestart in opdracht van stadsdeel West om afgestudeerde MBO-ers (alle niveaus) aan het werk te helpen. Zij volgden een verkort traject van 3 weken, zij gingen op bezoek bij bedrijven en werden daar getraind in o.a. ondernemerschap, solliciteren en netwerken. Het project sloot af met speeddates met werkgevers zoals Blokker, Schiphol, Bouwmaat, Hilton en Randstad. Uiteindelijk namen 12 jongeren deel aan het project waarvan er zes aan het werk waren na afloop en drie direct n.a.v. de speeddates. De deelnemers beoordeelden het project zelf met een 8,5.

Speed dates in action

Speed dates in action

In 2016 bestaat TTT alweer 10 jaar! We zullen dit dan ook niet ongemerkt voorbij laten gaan en komen hier begin 2016 op terug!

Wij wensen iedereen een fijne kerst en een spetterend nieuw jaar!

 

TTT Haarlemmermeer in het Haarlems Dagblad

TTT Haarlemmermeer in het Haarlems Dagblad