Neem contact op!

Gebruik het contactformulier hiernaast

Directeur
Barbara van Waardhuizen
 

Projectleider Track the Talent Amsterdam/projectmanager franchise:
Marieke Andriesse
 

Financiën:
Geneviève Loriaux
 

Herengracht 218
1016 BT Amsterdam
Nederland

Track the Talent

Nieuws

Een Talentvol nieuwjaar gewenst!

Viève Lo

We kijken terug op een geslaagd jaar. Op 13 december hebben we dansend en etend het najaarstraject van Amsterdam afgesloten in het Volkshotel! Dankzij de inzet van 27 bedrijven zijn 56 Amsterdamse jongeren het afgelopen najaar 63 maal op bedrijfsbezoek geweest. Eind november sloot Track the Talent Haarlem succesvol af met een certificaatuitreiking waar wethouder Merijn Snoek certificaten uitreikte aan de deelnemers. Ook hebben de jongeren in Hilversum en Amersfoort afgelopen najaar aan een fantastisch aanbod aan trainingen, workshops en praktijkbezoeken mogen deelnemen.

Dit alles dankzij de tomeloze inzet van de uitvoerders en begeleiders in deze steden: Take your Chance in Hilversum, Matchpoint Amersfoort en Bedrijf&Samenleving in Haarlem. Verder is er afgelopen jaar een succesvolle pilot in de Bollenstreek gedraaid en zijn we heel blij met het vervolg van Track the Talent Haarlemmermeer onder de vleugels van MeerWaarde

We willen alle deelnemende bedrijven van afgelopen jaar extra hartelijk bedanken dat zij hun deuren wederom hebben opengesteld om de jongeren een kijkje in de keuken te geven: een verrijking voor hun toekomstvisie! Daarbij zijn we de gemeentes, stadsdelen, fondsen en sponsors ook enorm dankbaar voor hun vertrouwen en het mogelijk maken van dit project.

Vooruitkijkend op het nieuwe jaar verheugen wij ons om ons project in twee nieuwe steden, Zaandam en Eindhoven, te starten en om in het najaar van 2017 het 10-jarig bestaan van Track the Talent met alle betrokkenen te vieren! Hierover binnenkort meer.

Een gezellig uiteinde en tot volgend jaar!